Het leven is mooi. En begrijpelijk. En onbegrijpelijk.
Zeker als je je beseft dat alles tijdelijk is.

Filosofie betekent letterlijk liefde voor wijsheid. Niks moeilijks of ingewikkelds aan. Vraag jij jezelf ook wel eens af waar je ‘t allemaal voor doet? Dan ben je filosoof! Kijk en daar haakt Wordbites graag bij aan met de Grote Wordbites Filosofie Show. In een wervelende voorstelling komt er van alles voorbij: van Nietzsche tot Kant en van Jezus tot die ene vraag die je jezelf niet durft te stellen.

En dat allemaal gelardeerd met de strelende en soms snijdende woorden van Wordbites en diepe tracks van Stephan Bodzin tot Max Cooper uit het soundssystem. Wow! Het leven is mooi! En diep. En begrijpelijk. En onbegrijpelijk. Zeker als je je beseft dat alles tijdelijk is.
De Grote Wordbites Filosofie Show was ondermeer te gast op:

- MadNes Festival op Ameland
- Gesproken woord bij Broei in Utrecht