Vormen

Innenste buiten

Innenste_buiten is de nieuwste locatie-voorstelling van Wordbites waarbij de plek of het landschap het vertrekpunt vormt. Iedere voorstelling krijgt daardoor zijn eigen sfeer. Want een winkelstraat met het raam open klinkt anders dan een weiland met de deur dicht. Dwalen kun je gelukkig overal…

Silent-poetry-disco

Persoonlijk, pakkend en impactvol. Live gebrachte tekst en muziek stromen direct je ziel binnen via de draadloze koptelefoons. Laat je innerlijk aanraken door het zwart, het wit en alles wat er tussen zit. Sluit je ogen, open je oren en verbeeld je vooral van alles. Welkom bij de Silent Poetry Disco van Wordbites en welkom […]

Met moderne dans

Hoe verhouden we ons? Tot ons zelf, elkaar, onze omgeving en de wereld. Daarover gaat Tweezaam. Een even subtiele als spannende voorstelling van Sanne Clifford en Wordbites.

Woordenwandeling

Wandelen door de natuur, de stad of een gebouw. Opgaan in de woorden die op de plek, de omgeving of de natuur zijn afgestemd. Genieten van bijpassende live muziek. En de spannende wisselwerking tussen die elementen. Dat maakt de Wordbites Woorden Wandelingen tot unieke voorstellingen.

Wordbites als pop up artiest

Verrassend. Opvallend. Persoonlijk. Wordbites duikt als pop-up artiest overal en ergens op! Dwalend door het publiek. Met live gebrachte woorden. Met of zonder muziek.

Met filosofie

Filosofie betekent letterlijk liefde voor wijsheid. Niks moeilijks of ingewikkelds aan. Vraag jij jezelf ook wel eens af waar je ‘t allemaal voor doet? Dan ben je filosoof! Kijk en daar haakt Wordbites graag bij aan met de Grote Wordbites Filosofie Show.

Schoolbites

Schoolbites is een eigentijdse workshop voor kinderen in het basis en voortgezet onderwijs. Ze leren zich uiten via spoken word en performance-poëzie en ontdekken hun eigen geluid door zelf geschreven teksten voor te dragen met muziek. Schoolbites geeft kinderen een podium, zelfvertrouwen en trots!

Zakelijk

Wordbites past niet alleen in het theater of op festivals maar ook in een zakelijke setting. Bijvoorbeeld bij een borrel, opening, lancering, presentatie, brainstorm of creatieve sessie, waarbij de teksten ook nog eens kunnen worden aangepast aan de organisatie, situatie of gelegenheid.