Plotscast

Ineens waren we onze podia kwijt. Ineens was er Plotscast en hadden we een nieuw podium! Plotscast is een werk-, een speel-, een ontmoetings- en een luisterplaats ineen voor dichters, denkers, dromers gesproken woord artiesten, muzikanten en ook-niet-weters... Ontdek niet alleen ónze poëzie, maar vooral ook de poëzie in jezelf en laat verhalen afstand verkleinen. Van hart naar oor naar ziel. 

Ga hier naar de eerste editie van Plotscast op Soundcould 
Of beluister hem hier op Spotify 

Plotscast biedt een spannende mix van gerenommeerde artiesten als Judy Blank, Iris Penning (stadsdichter van Eindhoven), dichter Thomas Möhlmann met aanstormend talent als het elektronische duo Biek&Len en rapper Petit Jean (B). Maar ook de pas 6-jarige dichter Ayden vindt er zijn plek! Verrassend, vernieuwend, veelzijdig en vitaal! Kortom: een landschap met ruimte om samen te spreken, te spelen en te ademen.

Inmiddels zijn we alweer toe aan de achtste editie met een keur aan muzikanten en woordgeestjongleurs: 
trompettist Sybren van Doesum, beatmaker Jörgen Unom, Benjamin Fro, Inke Gieghase aka Queer perspective, Josephine Zwaan, Asha Karami, M. Meer dan een letter, Kira van der Smaal ontmoet Bertolt Brecht,
Jan Bos, Kasper Peters en Infinite Joy aka Joy Singh. 

We verschijnt tweewekelijks op Spotify,  Souncloud en Apple podcasts. Plotscast, een initiatief van Yeppe Van Kesteren, Bieke Jongejan & Wordbites, is er voor iedereen, behalve voor Halbe Zijlstra en Eric Wiebes.

Je kunt Plotscast nu ondersteunen via Voor de Kunst. 

Vormgeving: Julia Kaiser.
Kijk ook op instagram/plotscast_
" Plotscast is een poëzie-avond in je oor ",
Marjolijn van Heemstra in De Correspondent.