Met moderne dans

Wordbites houdt van dans en laat poëzie, muziek en beweging om elkaar heen draaien, verstrengelen of juist afstand nemen. De taal van de dans en de dans van de taal, daar draait het om in de voorstellingen van Wordbites met moderne dans.
Tweezaam //
Eerder maakte Wordbites, samen met choreograaf en danser Sanne Clifford de voorstelling Tweezaam, waarin de verhouding tussen moderne dans en gesproken woord centraal stond. We speelden de voorstelling ondermeer op Kunstenfestival Watou (B), Mag het licht aan festival (Tolshuistuin, Amsterdam), Vuurol, Festival Hongerige Wolf, Spoel Festival en het Amersfoorts Theater Terras.
Layers of light /////

Wat zou jij op tafel willen leggen? Wat zou je op willen pakken? Wat pel je af? Wat hou je bij je? Daarover gaan we samen in gesprek. Met onszelf en met jou. Niet alleen met woorden maar in een pakkende mix van dans, live muziek, beats en soundscapes.

Eerst maak je kort persoonlijk kennis met de spelers om vervolgens in een gezamenlijke beleving te stappen en zo de lagen van ons bestaan te verkennen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Elke keuze, elke laag draagt bij aan de betekenis van het geheel.

Layers of light is een multidisciplinaire publiekservaring met dans, gesproken woord en live muziek over verschijnen en verdwijnen met Sanne Clifford, Anastasia Kostner en Sem van der Zouwen (dans), Erwin Tuijl (live muziek) en Wordbites (poezie).  


We spelen Layers of light op:
- zo. 26 mei om 16.00 in de Grote Kerk in Naarden
- za. 1 + zo. 2 juni CC Amstel, Amsterdam.
 
Klik op de link voor tickets.
De dansvoorstellingen van Wordbites zijn ideaal te boeken voor festivals, evenementen en theaters.